Finanszírozás

Kiszámítható, all-inclusive megoldás az IT infrastruktúra fejlesztésére

Az SAP Financing az SAP ajánlata, mely a De Lage Landen Finance Zrt. által működtetett innovatív, minden méretű vállalat számára megfizethető, all-inclusive és kiszámítható pénzügyi megoldás. Az SAP Financing-gal az IT beruházás költségei a hitel futamideje alatt tervezhetőek lesznek, leegyszerűsítve ezzel a büdzsé-tervezés folyamatát.

A beruházás tervezhetősége érdekében a finanszírozás magában foglalja egy SAP rendszer teljes életciklusa során felmerülő költségeket: az SAP szoftver licenc, a hardver, a bevezetés, a testreszabás, az oktatás és az első éves karbantartás díját is. A tartozások kifizetését csak az IT infrastruktúra bevezetése és produktív működése után kell megkezdeni.

Az SAP Financing egy rugalmasan igénybe veheto hitelkonstrukció, amely segítségével Ön az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez azonnal hozzájuthat, a törlesztést csak a rendszer üzembehelyezése után kell elkezdeni.

A II. Nemzeti Fejlesztési Tervben is lehetőség nyílik arra, hogy vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésére pályázati összegeket vegyen igénybe.

Az SAP komplex pályázati szolgáltatást nyújt a pályázatfigyeléstől kezdve a pályázat megírásában nyújtott támogatáson át a pályázati összeg hatékony felhasználásában való tanácsadásig.

Az IT CONT Kft. saját pályázatíró partnere a GVOP pályázat keretében vissza nem térítendo támogatások kínál, biztosítva a pályázat teljes körű lebonyolítását, és vállalva az azokhoz fűződő költségeket.

Illetve cégünk kedvezményes banki hitellehetőségekkel (Ft és deviza alapú) áll rendelkezésére.

Érdeklődés az SAP Business One Után ITCont Informatikai Webáruház

IT Hírek