Informatikai Tanácsadás

Beruházási tanácsadás

Azoknak a partnereknek, akiknek speciális informatikai beruházásra van szükségük, de még nem akarnak üzemeltetési karbantartási szerződést kötni, speciális ajánlattal állunk rendelkezésére. A meglévő ajánlatokat átvizsgálva a funkcionalitást és biztonságot fenntartva, az ajánlattevőkkel lefolytatandó tárgyalásokban segítünk és csak a tevékenységünk következtében az eredeti ajánlathoz viszonyított megtakarításból részesedünk.

Informatikai stratégia fejlesztés

Minden cég felállít üzleti stratégiát. Ez a stratégia természetesen kihat a cég informatikájára is. Az üzleti stratégia alapján készített IT stratégia növeli a hatékonyságot, és az informatikai beruházások megtérülését.Vállaljuk, hogy ügyfelünk hosszú, közép és rövidtávú stratégiája alapján, közös egyeztetések után, megtervezzük informatikai stratégiáját, mely a legjobban illeszkedik az üzleti elképzelésekhez, figyelembe veszi az egyedi sajátosságokat, és hosszú távon szolgálja ügyfelünk üzleti céljait.Hosszabb távon is segítséget tudunk nyújtani, a stratégia megvalósításában, a megvalósulás ellenőrzésében, értékelésében.Vállaljuk már meglevő IT stratégia felülvizsgálatát, szükség esetén módosítását.

Biztonságtechnika

Partnereink részére vírusvédelmi programok kiválasztásával kapcsolatos tanácsadásokat vállalunk.Belső és külső biztonsági kockázat elemzéseket készítünk, készíttetünk. Javaslatokat készítünk a biztonság növelésére, archiválási, mentési eljárásokat ajánlunk az adatvesztések okozta károk és bosszúságok csökkentése érdekében.Adatvédelmi és vírusvédelmi szabályzatok kialakításával és bevezetésével segítjük munkájukat. Igény esetén az internetezés szabályozását, hozzáférések korlátozását proxy szerver beállításával és konfigurálásával megoldjuk.A vállalkozásokban/intézményekben, illetve azok környezetében bekövetkező negatív hatással járó változások (áramszünet, árvíz, tűzeset...) kihatással vannak a szervezetek életére is. Ezek az események az esetleges közvetlen anyagi káron kívül magukkal hordozzák a további járulékos károk potenciálját is. (Pl. bevétel kiesés, image-vesztés, az ügyfelek bizalmának csökkenése, stb.)

Érdeklődés az SAP Business One Után ITCont Informatikai Webáruház

IT Hírek