Egyedi Informatikai Megoldások

Egyedi fejlesztés

A software-fejlesztések területén a kis és közép vállalatok kiszolgálása a fő célunk, a fejlesztések azokra a területekre irányulnak, amelyek valamilyen helyi specialitás miatt, már működő programokkal, vagy azok testre szabásával nem oldhatóak meg.

Integrált rendszerek

Szolgáltatásainkat outsourcing, azaz munkaerő kihelyezés formájában biztosítjuk, melynek előnye, hogy a szakképzett munkaerőt Megrendelőnk csupán annyi időre és olyan mértékben veszi igénybe, amennyire az a feladat optimális teljesítéséhez szükséges, ami hosszabb távon jelentős költségmegtakarításhoz vezet. Szakembereink elhivatottsága és magas felkészültsége, valamint cégünk rugalmas feladatkezelése az általunk nyújtott minőségi szolgáltatások garanciája.

Webes fejlesztések

Vállaljuk weboldalak teljes körű kialakítását.
Az igények felmérése után grafikai terveket készítünk, és azok elfogadása után elkezdjük a fejlesztést. Mind statikus, mind dinamikus weboldalak készítésére van lehetőség. Az elkészült weboldal tesztelése és beüzemelése után vállaljuk a weboldal rendszeres karbantartását, illetve frissítését.

Érdeklődés az SAP Business One Után ITCont Informatikai Webáruház

IT Hírek